Mentorat

Mentorat

Mentoratul înseamnă transmiterea experienței, a cunoștințelor și a lecțiilor învățate din experiența profesională, de la mentor către mentee.

Mentorul oferă asistență și suport pentru îndeplinirea obiectivelor de business și pentru a duce competențele mentee-ului la un nivel superior.

Un mentor este un partener de discuții pe teme profesionale, care te susține, îți oferă sfaturi și te ajută să faci față provocărilor cu care te confrunți.

Relația dintre mentor și mentee este o relație bazată pe deschidere și încredere, pe respect și admirație, o relație în care atât mentee-ul, cât și mentorul învață și se dezvoltă continuu.

Programul de mentorat este destinat managerilor la început de drum care vor să își dezvolte abilitățile de management și leadership.

Prin acest proces, poți dobândi cunoștințe practice în managementul echipelor și primești sfaturi cu privire la planul tău de carieră. Poți învăța din reușitele, dar și din greșelile mele, sau poți descoperi resurse la care nu te-ai gândit înainte.

Te voi ajuta să îți descoperi punctele forte și să îți definești propriul stil de management și leadership.

Te voi îndruma să îți construiești un plan de acțiune realist pornind de la obiectivele tale de dezvoltare profesională. Te voi provoca, într-un mod constructiv, te voi asculta și îți voi oferi sprijin pentru a-ți îndeplini obiectivele de business și de dezvoltare.

Pe parcursul procesului te voi ghida, îți voi oferi feedback și îți voi răspunde la întrebări. Te voi îndruma să atragi alte resurse și te voi ajuta cu exemple din experiența mea profesională.

Te voi susține în respectarea planului pe care ți l-ai propus și îți voi fi alături pentru a observa progresul, în fiecare etapă a devenirii tale.

Beneficii

Îmbunătățirea competențelor de management și a abilităților de leadership, pornind de la propriile tale obiective de dezvoltare.

Mentoratul este o experiență de învățare adaptată la stilul și ritmul tău, într-o relație directă, 1 la 1 cu mentorul.

Ajutor permanent pe termen lung, feedback onest și acces la experiența mentorului.

“A mentor is not someone who walks ahead of us to show us how they did it. A mentor walks alongside us to show us what we can do.”

– Simon Sinek

Contact