Iubesc oamenii și primăvara și viața

Cel mai mult și mai mult iubesc oamenii. Și cred cu tărie că orice om are puterea de a-și depăși propriile limite.

Visez la o lume în care managerii sunt leaderi autentici astfel încât toți oamenii să se simtă inspirați și susținuți în drumul lor către succes.

Vreau să ajut oamenii cu care interacționez să își găsească puterea de a-și înfăptui visele și de a face performanță în tot ce își propun.  

Sunt coach și trainer certificat. 

Văd coaching-ul ca pe cel mai puternic instrument pentru dezvoltare personală, profesională și organizațională. Pentru ca prin coaching se activează liberul arbitru și, astfel, crește angajamentul pentru îndeplinirea obiectivelor.

Ce poate fi mai puternic decât propria voință pentru a duce la bun sfârșit orice acțune?

După 20 de ani de management, în care cea mai mare satisfacție profesională a fost că am contribuit la formarea multor profesioniști, am decis să îmi pun priceperea, experiența și expertiza în slujba managerilor care vor sa isi creasca nivelul de performanta prin dezvoltare personala si profesionala.  

Lucrând în vânzări, orice proiect câștigat și implementat a însemnat o mică victorie. Abordarea antreprenorială și targetele ambițioase pe care mi le-am setat m-au dus către creșteri de business în intervale de timp foarte scurte. Și, totuși, îmi este greu să imi amintesc cifre sau proiecte specifice. Pentru că, de fapt, ceea ce m-a motivat și mi-a adus cea mai mare bucurie au fost oamenii cu care am colaborat și nu cifrele.

Obiectivele și recompensele sunt importante. Cifra de afaceri, profitul, sanătatea financiară a companiei sunt importante, desigur. Însă experiența m-a invățat că toate acestea sunt efectul și nu cauza pentru care oamenii aleg sa se dedice unui job.

Liderul este cel care face diferența. Viziunea, integritatea, transparența, valorile, principiile și abilitatea leaderului de a-i dezvolta pe cei din jurul său –  sunt cele care fac diferența.

De-a lungul timpului am avut șansa de a lucra cu oameni extraordinari. Oameni inteligenți, dornici să învețe și să evolueze profesional, dar și personal.
Oameni în care am investit pricepere, energie și suflet și care, la rândul lor, m-au răsplătit înzecit, aducându-mi cele mai mari satisfacții și ajutându-mă să mă dezvolt alături de ei.

Să fiu martor al evoluției lor, știind că – fie și numai o picatură din ceea ce sunt ei – au primit de la mine, mi-a dat sentimentul de împlinire și dorinta de a merge mai departe pe acest drum.

De aceea, îmi asum misiunea să îi însoțesc pe cei care vor să facă drumul de la manager la leader autentic, punându-mi în slujba lor atât cunoștințele și experiența acumulată, cât și competențele de coach, mentor și consultant de business.

În fiecare dintre noi se ascunde o mină de aur și eu am ales rolul căutătorului.

Pentru că iubesc oamenii.

cropped-G.png
Integritate

Fac ceea ce spun că fac, actionez corect si etic, mă privesc în ochi atunci când mă vad în oglindă. 

cropped-G.png
Autenticitate

What you see is what you get. Spun ce gandesc, nu încerc să par altceva decât ceea ce sunt si recunosc atunci când nu știu sau când greșesc.

cropped-G.png
Pasiune

Pun energie și dedicare în proiectele în care aleg să ma implic și doar așa pot face performanță.

cropped-G.png
Ambiție

Îmi setez ținte înalte și fac tot ce pot să le depășesc, mă compar cu mine cea de ieri și caut să fiu mereu mai bună în ceea ce fac. Învăț continuu și mă dezvolt, ca om și profesionist.

Formular de contact

    INFORMAȚII DE CONTACT

    VREI SA LUCRAM IMPREUNA SAU SA IEI PARTE LA UNUL DIN EVENIMENTELE MELE? TRIMITE-MI UN MESAJ