Consultanță

Consultanță

Succesul unei afaceri nu este întâmplător.

Pentru a ajunge de la viziune la un business de succes este nevoie de planificare, să știi unde te îndrepți dar, mai ales, cum vei ajunge acolo.

Elaborarea strategiei este etapa în care suportul unui consultant poate aduce perspective diferite asupra oportunităților și prin analiză profesională a pieței.

Urmând apoi ca, în etapa de planificare strategică, să contribuie la elaborarea planului de acțiune pe care se va baza implementarea strategiei.

Ai pornit de la o idee genială și ai dezvoltat afacerea prin eforturi proprii. A venit momentul să treci la nivelul următor și să îți transformi afacerea într-o organizație care funcționează pe bază de sisteme profesionale de management.

Ai nevoie de cineva care să te îndrume, să îți ofere o confirmare sau o validare a modului în care gândești să dezvolți mai departe povestea de succes a afacerii în care ai pus suflet, idei, timp. Și care să îți ofere metode și instrumente concrete de management profesional.

În proiectele de consultanță folosesc metodologia pe patru axe OPAC.

Pornind de la analiza profesională a mediului de business, atât extern, cât și intern, te voi ajuta să identifici oportunitățile de dezvoltare și să stabilești obiectivele strategice ale afacerii – viziune, misiune, obiective fundamentale, obiective operaționale și tactice.

Pe baza acestora te voi consilia în elaborarea planului de acțiune pe cele patru axe de consultanță: obiective, procese, angajați, climat organizațional.

Astfel, ideea ta de business se transforma într-o strategie coerentă de abordare a oportunităților și afacerea ta va funcționa pe baza unui plan de acțiune concret, mecanisme de organizare performante și sisteme control al rezultatelor.

Beneficii

Strategie coerentă, adaptată oportunităților pieței și obiectivelor strategice de dezvoltare.

Afacere organizată pe baza de mecanisme profesionale de management.

Sisteme de monitorizare și control al performanței.

“If you fail to plan, you plan to fail.”

– Benjamin Franklin

Contact