Business Coaching

Business Management & Entrepreneur Coaching

Succesul nu este întâmplător.

Oamenii de succes înțeleg că acesta se construiește urmând pași clari de acțiune, măsurând progresul și sărbătorind reușitele pe parcurs.

Astfel, aceștia investesc atât în dezvoltarea personală, cât și în dezvoltarea organizației și a leaderilor săi.

Liderii sunt vizionari. Prin coaching îi ajut să rămână concentrați pe acțiunile care îi duc mai aproape de împlinirea viziunii.

Folosind experiența de business și competențele de coach te voi ghida să identifici obiectivele reale pentru afacerea ta și pentru tine și să îți stabilești planul de acțiune.

Te voi ajuta să rămâi concentrat pe rezultatul final și îți voi oferi suportul de care ai nevoie atât pentru atingerea obiectivelor de business, cât și pentru maximizarea potențialului tău și al echipei pe care o conduci.

Te voi îndruma să navighezi prin multitudinea de provocări: elaborarea strategiei și a planului de business în concordanță cu viziunea ta, identificarea resurselor și a suportului necesar, dar și dezvoltarea abilităților tale de leadership și business development astfel încât să transformi ideea ta într-un business de succes.

Te voi susține să îți atingi obiectivele prin organizarea echipei și gestionarea performanței membrilor.

Te voi ghida să găsești noi căi de a dezvolta un business stabil și de a crește vânzările și profitul, de a încheia noi parteneriate și de a crea un sistem solid care să susțină dezvoltarea business-ului, a echipei și, nu în ultimul rând, a ta ca profesionst și leader.

Leadership & Executive Coaching

Leadership-ul este o alegere, o filosofie de viață.

Leadershipul authentic te va ajuta să construiești o cultură de încredere și loialitate, să creezi impact de durată pentru cei din jur și să trăiești o viață echilibrată, în deplin acord cu propriile valori și principii de viață.

Toate acestea în timp ce excelezi în business-ul de zi cu zi și dezvolți, la rândul tău, alți leaderi.

A fi leader este un fel de a fi, o vocație, un rol asumat.

Voi facilita dezvoltarea abilităților tale de leadership autentic pentru a atinge cel mai înalt nivel de succes, atât tu, cât și echipa ta.

Te voi ajuta să îți definești valorile personale, să înțelegi motivația din spatele acțiunilor tale și să îți definești stilul de leadership. Te voi sprijini să accelerezi performanța ta și a echipei pe care o coordonezi.

Te voi indruma să identifici obiectivele de dezvoltare personală și profesională și să îți dezvolți abilitățile de management și leadership. Să creezi o echipa de profesioniști și să îi înveți să colaboreze, să delegi eficient, să crești responsabilitatea și autonomia la nivelul membrilor echipei, să te concentrezi pe prioritățile companiei și să îți atingi rapid obiectivele, crescând astfel valoarea pe care o aduci companiei din care faci parte și obținând recunoașterea realizărilor tale.

Te voi stimula să devii conștient de tine și de diferitele aspecte ale stilului tău de leadership, te voi provoca să explorezi acesta din diferite perspective și te voi sprijini să devii liderul care știi că poți și vrei să fii.

Beneficii

Descoperi cine ești, ce este important pentru tine și încotro te îndrepți, încotro se îndreaptă afacerea ta.

Crești performanța ta și a echipei tale, crești productivitatea, dezvolți strategii adaptate felului tău de a fi și al angajaților tăi.

Descoperi propriul stil de management și abilitatea de a inspira echipe, înțelegi motivația reală a oamenilor, inspiri și motivezi făcând ceea ce faci tu mai bine.

“Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their own performance. It is helping them to learn rather than teaching them.”

– Timothy Gallwey

Contact